...

FÖRVALTNING FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGAR

Som en ledande aktör inom fastighetsbranschen, är vi den pålitliga partnern som bostadsrättsföreningar litar på.
Med fokus på skräddarsydda och flexibla avtal, strävar vi efter att möta varje bostadsrättsförenings unika behov.
Vår expertis omfattar allt från städning, reparationer, skadegörelsebekämpning till regelbundet underhåll.

Vår prioritet? Att underlätta för våra kunder. Genom att vara lyhörda och proaktiva, positionerar vi oss som det självklara valet för alla frågor som rör fastigheten. Med oss vid din sida, kan din bostadsrättsförening förvänta sig högsta kvalitet och engagemang

NÄR VI TAR PÅ OSS ETT UPPDRAG

Vi sätter oss in i fastighetens alla detaljer och kan därför planera för underhåll, service och OVK-besiktningar på ett effektivt sätt. Vi kan även ta hand om den dagliga driften och se till att alla hyresgäster får den service de behöver. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga och nöjda i sin vardag. Vi har förmånliga avtal som kan anpassas efter kundens behov. Vi kan erbjuda allt från grundläggande krav till kompletta fullserviceåtaganden där vi agerar som ekonomisk partner och skickar hyresavier till hyresgästerna.

contract

FÖRSLAG OCH FÖRBÄTTRINGAR

Om du har några frågor eller behöver råd, tveka inte att kontakta oss. Som bollplank hjälper vi också gärna till med idéer och förslag på förbättringar. Vi ser alltid till fastighetens och kundens bästa och upphandlar samtliga kontrakt och avtal.
Det innebär att vår byggavdelning inte nödvändigtvis får kontraktet om det finns en aktör som är bättre lämpad

UPPHANDLINGAR

Vi tar hand om upphandlingen av leverantörer som ansvarar för olika tjänster såsom städning, trädgårdsskötsel, hissdrift och försäkringar. Vi ser till att alla myndighetskrav efterföljs och att besiktningar genomförs vid rätt tidpunkt.

 

456456456

BESIKTNINGAR

Säkerställande av fastighetens skick och funktion är av yttersta vikt. Genom att genomföra statusbesiktningar av fasad, tak, ytskikt och installationer, uppfyller vi myndighetskrav och garanterar säkerhet. Syftet med dessa besiktningar är också att utföra en allmän funktionskontroll. Baserat på resultaten från besiktningen, utarbetar vi en underhållsplan och budgeterar för både rutinmässigt underhåll och större ingrepp i fastigheten.

Vill du veta mer?

UC kredit Guld

SVEA FASTIGHETSFÖRVALTNING INGÅR I SAMMA KONCERN

Sjöstadskajen 1, 178 51 - EKERÖ

08 410 400 14 / 070 875 69 70

info@sveafastighetsforvaltning.se

LYCKAT!

Du kan nu stänga detta fönster

Offertförfrågan

Välkommen till Svea fastighetsförvaltning! Vi erbjuder en användarvänlig och optimerad lösning för offertförfrågan inom fastighetsförvaltning för både föreningar och företag.
Genom att fylla i vårt formulär kan du snabbt och smidigt begära en offert anpassad efter dina specifika behov.

Vår erfarna personal kommer att behandla din offertförfrågan noggrant och ge dig en konkurrenskraftig offert inom kort tid.
Tveka inte att skicka en offertförfrågan och ta det första steget mot att få en skräddarsydd lösning för din fastighet. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner inom fastighetsförvaltning.

Felanmälan

Vid akuta ärenden är du välkommen att kontakta jouren. Ett ärende är akut om det innebär risk för skada på egendom eller person. Om felet inte är akut och kan hanteras som felanmälan rekommenderar vi att ni kontaktar felanmälan vardagar 07-16. Observera att ärenden på jourtid debiteras extra.

Vill du anmäla att något är trasigt eller ur funktion i allmänna utrymmen? Ring oss vardagar mellan 08-16. Är du bostadsrättsinnehavare kan du också anlita oss för att arbeten i din lägenhet men då debiteras du och inte din förening/hyresvärd.

Felanmälan vardagar: 08:00 – 16:00

08 – 410 409 15

Jourtelefon alla dagar 16:00-08:00

08 – 400 209 84