...

PAKETLÖSNING FÖR ER BOSTADSRÄTTSFÖRENING

Är ni en bostadsrättsförening med fler än 25 lägenheter? BRF Trygg 2350 är en lösning just för er – ett tekniskt och administrativt förvaltningspaket med en låg månadskostnad. Vi lär känna er fastighet och håller koll utifrån både myndighetskrav samt drift och underhåll.

STYRELSEN

Styrelsen har ansvaret för ekonomisk förvaltning: att löpande hantera bokföring, redovisning och deklarationer, att budgetera och följa upp. Men ansvaret omfattar även teknisk förvaltning: att bevaka att fastigheten tas omhand, planera och genomföra underhåll, renovering och besiktningar.

BRRF850

LÅNGSIKTIG PLANERING LÖNAR SIG

Hur den tekniska förvaltningen sköts har stor betydelse för föreningens ekonomi. Bristande underhåll ökar risken för dyra, akuta insatser, medan bra överblick och framförhållning gör det möjligt att planera, förbereda och ibland samordna insatserna. En underhållsplan är ett värdefullt ekonomiskt planeringsverktyg!

KOMPETENS OCH STÖD FÖR STYRELSEN

Tjänsten blir ett stöd för styrelsen och knyter ihop teknik och ekonomi. Vi lär känna er fastighet och håller koll utifrån både myndighetskrav samt drift och underhåll. Tillsammans följer vi upp underhållsplanen och blickar framåt vid budgetering. Dessutom stöttar vi er när det dyker upp saker som måste lösas akut för en god service till medlemmarna.

BRF TRYGG 2350

DETTA INGÅR I BRF TRYGG 2350:

Tekniskt Förvaltning.

Fastighetsjour utanför ordinarie arbetstid.

Löpande kontroll på samtliga myndighetskrav som gäller er fastighet.

Rådgivning med teknisk förvaltare per telefon.

Årlig statusbesiktning av fastighet, fasad och teknikrum.

Uppstart av skadehantering vid skada, i samråd med försäkringsbolaget.

50% rabatt på arvodet för att upprätta en underhållsplan,
något vi varmt rekommenderar om ni inte redan har en sådan.

ADMINISTRATIV FÖRVALTNING:

Årlig kontroll av driftavtal och hyresavtal för lokaler.

Granskning av budget.

Tjänsten ger er också tillgång till vårt nätverk med följande kompetenser, där de enskilda uppdragen debiteras löpande eller enligt avtal:

Hantverkare inom VVS, el och bygg (avtalsentreprenörer).

Projektledare och konsulter i vårt nätverk (uppdrag debiteras enligt prislista).

I tjänsten BRF Trygg 2350 ingår dessutom ert verktyg för egenkontroll – en anslutning till Fastighetsägarnas egenkontrollsystem. Vi medverkar också, utan extra kostnad, på två av årets styrelsemöten.

Vill du veta mer?

UC kredit Guld

SVEA FASTIGHETSFÖRVALTNING INGÅR I SAMMA KONCERN

Sjöstadskajen 1, 178 51 - EKERÖ

08 410 400 14 / 070 875 69 70

info@sveafastighetsforvaltning.se

LYCKAT!

Du kan nu stänga detta fönster

Offertförfrågan

Välkommen till Svea fastighetsförvaltning! Vi erbjuder en användarvänlig och optimerad lösning för offertförfrågan inom fastighetsförvaltning för både föreningar och företag.
Genom att fylla i vårt formulär kan du snabbt och smidigt begära en offert anpassad efter dina specifika behov.

Vår erfarna personal kommer att behandla din offertförfrågan noggrant och ge dig en konkurrenskraftig offert inom kort tid.
Tveka inte att skicka en offertförfrågan och ta det första steget mot att få en skräddarsydd lösning för din fastighet. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner inom fastighetsförvaltning.

Felanmälan

Vid akuta ärenden är du välkommen att kontakta jouren. Ett ärende är akut om det innebär risk för skada på egendom eller person. Om felet inte är akut och kan hanteras som felanmälan rekommenderar vi att ni kontaktar felanmälan vardagar 07-16. Observera att ärenden på jourtid debiteras extra.

Vill du anmäla att något är trasigt eller ur funktion i allmänna utrymmen? Ring oss vardagar mellan 08-16. Är du bostadsrättsinnehavare kan du också anlita oss för att arbeten i din lägenhet men då debiteras du och inte din förening/hyresvärd.

Felanmälan vardagar: 08:00 – 16:00

08 – 410 409 15

Jourtelefon alla dagar 16:00-08:00

08 – 400 209 84