...

Din bostadsrättsförenings partner: BRF Trygg 850

Är ni en bostadsrättsförening med mindre än 25 lägenheter? BRF Trygg 850 är en lösning just för er – ett tekniskt och administrativt förvaltningspaket med en låg månadskostnad. Vi lär känna er fastighet och håller koll utifrån både myndighetskrav samt drift och underhåll.

STYRELSEN

Att delta i styrelsen i en bostadsrättsförening innebär ett stort ansvar – både tekniskt, administrativt och ekonomiskt. Det gäller att följa bestämmelser, till exempel kontroll av brandskydd (SBA) och ventilation (OVK), men också att ta hand om fastigheten för att förvalta dess värde. Ibland dyker det upp saker som måste lösas akut för att ge medlemmarna service. Styrelsens ansvar är precis lika brett även om föreningen är liten.

 

BRRF850

Med vår tjänst BRF Trygg 850 får ni tillgång till samma kompetens som en större bostadsrättsförening. Vi håller kontakten med er, lär känna era förutsättningar och hjälper er vidare utifrån dem. Vi håller koll på obligatoriska inspektioner, avtal för drift och skötsel och på status för byggnad och installationer. Tillsammans följer vi upp underhållsplanen och blickar framåt vid budgetering. Förvaltning av fastigheter är vårt jobb – vi har bred kompetens och erfarenhet av hela bygg- och installationssektorn.

BRF TRYGG 850

BRF Trygg 850 kostar 850 kronor per månad, exklusive moms. Det är den enda kostnad ni binder er för. När en åtgärd ska genomföras väljer ni själva vad ni vill hålla i och kan anlita oss för allt annat. Vi erbjuder en rad olika konsulttjänster, från förstudier och utredningar till projektledning av åtgärder som fasadrenovering, fönsterbyten, stambyten och ventilationsprojekt. Vi har också ett brett kontaktnät med bland annat hantverkare, tekniska specialister och jurister.

UNDERHÅLLSPLANEN ÄR KARTAN

Om ni inte redan har en underhållsplan, är det något vi varmt rekommenderar. Den blir vårt gemensamma planerings- och beslutsunderlag.

 

STARTSTOPP

DETTA INGÅR I BRF TRYGG 850:

Tekniskt Förvaltning.

Fastighetsjour utanför ordinarie arbetstid.

Löpande kontroll på samtliga myndighetskrav som gäller er fastighet.

Rådgivning med teknisk förvaltare per telefon.

Årlig statusbesiktning av fastighet, fasad och teknikrum.

Uppstart av skadehantering vid skada, i samråd med försäkringsbolaget.

50% rabatt på arvodet för att upprätta en underhållsplan,
något vi varmt rekommenderar om ni inte redan har en sådan.

ADMINISTRATIV FÖRVALTNING:

Årlig kontroll av driftavtal och hyresavtal för lokaler.

Granskning av budget.

Tjänsten ger er också tillgång till vårt nätverk med följande kompetenser, där de enskilda uppdragen debiteras löpande eller enligt avtal:

Hantverkare inom VVS, el och bygg (avtalsentreprenörer).

Projektledare och konsulter i vårt nätverk (uppdrag debiteras enligt prislista).

Vill du veta mer?

UC kredit Guld

SVEA FASTIGHETSFÖRVALTNING INGÅR I SAMMA KONCERN

Sjöstadskajen 1, 178 51 - EKERÖ

08 410 400 14 / 070 875 69 70

info@sveafastighetsforvaltning.se

LYCKAT!

Du kan nu stänga detta fönster

Offertförfrågan

Välkommen till Svea fastighetsförvaltning! Vi erbjuder en användarvänlig och optimerad lösning för offertförfrågan inom fastighetsförvaltning för både föreningar och företag.
Genom att fylla i vårt formulär kan du snabbt och smidigt begära en offert anpassad efter dina specifika behov.

Vår erfarna personal kommer att behandla din offertförfrågan noggrant och ge dig en konkurrenskraftig offert inom kort tid.
Tveka inte att skicka en offertförfrågan och ta det första steget mot att få en skräddarsydd lösning för din fastighet. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner inom fastighetsförvaltning.

Felanmälan

Vid akuta ärenden är du välkommen att kontakta jouren. Ett ärende är akut om det innebär risk för skada på egendom eller person. Om felet inte är akut och kan hanteras som felanmälan rekommenderar vi att ni kontaktar felanmälan vardagar 07-16. Observera att ärenden på jourtid debiteras extra.

Vill du anmäla att något är trasigt eller ur funktion i allmänna utrymmen? Ring oss vardagar mellan 08-16. Är du bostadsrättsinnehavare kan du också anlita oss för att arbeten i din lägenhet men då debiteras du och inte din förening/hyresvärd.

Felanmälan vardagar: 08:00 – 16:00

08 – 410 409 15

Jourtelefon alla dagar 16:00-08:00

08 – 400 209 84