...

Förvaltar dina fastigheter i Stockholm

Svea fastighetsförvaltning totalförvaltar din fastighet eller förening.
Våra tjänster är ekonomiskt förvaltning, teknisk förvaltning, underhåll, byggledning, energiutredning och effektivisering, relining och stambyte.

Med oss når du bättre resultat snabbare.

Din partner inom kommersiell förvaltning

Som fastighetsägare eller förening är det viktigt att ha en pålitlig partner för fastighetsförvaltning. Vår flexibla tjänster inom fastighetsförvaltning passar både större fastighetsägare och mindre bostadsrättsföreningar. 

Som vi informerat tidigare så är vi en totalförvaltare, vi tar hand om allt. Från ekonomisk till teknisk förvaltning. 

Vi hanterar även er felanmälan och säkerställer att rätt personer utför ert ärende. Vi upphandlar tjänster som kräver specialkompetens och för större projekt sköter vår projektavdelning allt från upphandling av konsulter till överlämnade av slutprodukt

 

Exempel på tjänster inom fastighetsförvaltning:

Teknisk översyn av er fastighet

Statuskontroller och åtgärdsplaner

Upphandling av tjänster

Försäkringsärenden

Ärendehantering av felanmälan

Statusbesiktningar

Underhållsplaner

Tillsyn av myndighetskrav

Projektledning

Beställarombud

Uthyrningstjänster

Allmän service

Teknisk förvaltning

Vi tar hand om allt från statusbesiktningar till att utarbeta åtgärdsplaner inom fastighetsförvaltning. Vi hanterar allt från byte av glödlampor till fönsterbyte och en projektavdelning som kan leda stora renoveringsprojekt.

Teknisk förvaltning innefattar även översyn av uppvärmning, vatten och ventilationssystem.
Vi ser till att OVK (Obligatorisk ventilationskontroll) beställs och utförs enligt myndighetskrav och kvalitetskrav.
Ekonomisk förvaltning har vi en samarbetspartner som sköter den ekonomiska förvaltningen, inklusive hantering av hyresinbetalningar, fakturahantering, betalningar och löpande bokföring. Vi upprättar inkomst-och momsdeklarationer, bokslut och årsredovisningar.

Vi hjälper också våra kunder med årlig budgetering och likviditetsplanering för underhåll och renovering. Tillsammans med den tekniska avdelningen sammanställer vi underhålls- och åtgärdsplaner för att säkerställa bästa möjliga resultat.
Vi har en hög kompetens inom fastighetsförvaltning och vi är stolta över att kunna erbjuda en helhetslösning som är anpassningsbar efter era behov. Vi erbjuder våra tjänster till både större fastighetsägare och mindre bostadsrättsföreningar. Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa er med er fastighetsförvaltning

Vill du veta mer?

UC kredit Guld

SVEA FASTIGHETSFÖRVALTNING INGÅR I SAMMA KONCERN

Sjöstadskajen 1, 178 51 - EKERÖ

08 410 400 14 / 070 875 69 70

info@sveafastighetsforvaltning.se

LYCKAT!

Du kan nu stänga detta fönster

Offertförfrågan

Välkommen till Svea fastighetsförvaltning! Vi erbjuder en användarvänlig och optimerad lösning för offertförfrågan inom fastighetsförvaltning för både föreningar och företag.
Genom att fylla i vårt formulär kan du snabbt och smidigt begära en offert anpassad efter dina specifika behov.

Vår erfarna personal kommer att behandla din offertförfrågan noggrant och ge dig en konkurrenskraftig offert inom kort tid.
Tveka inte att skicka en offertförfrågan och ta det första steget mot att få en skräddarsydd lösning för din fastighet. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner inom fastighetsförvaltning.

Felanmälan

Vid akuta ärenden är du välkommen att kontakta jouren. Ett ärende är akut om det innebär risk för skada på egendom eller person. Om felet inte är akut och kan hanteras som felanmälan rekommenderar vi att ni kontaktar felanmälan vardagar 07-16. Observera att ärenden på jourtid debiteras extra.

Vill du anmäla att något är trasigt eller ur funktion i allmänna utrymmen? Ring oss vardagar mellan 08-16. Är du bostadsrättsinnehavare kan du också anlita oss för att arbeten i din lägenhet men då debiteras du och inte din förening/hyresvärd.

Felanmälan vardagar: 08:00 – 16:00

08 – 410 409 15

Jourtelefon alla dagar 16:00-08:00

08 – 400 209 84