...

Kontakta oss på SVEA FASTIGHETSFÖRVALTNING

Välkommen till vår kontaktsida. Om du letar efter expertlösningar på dina fastighetsbehov, har du kommit rätt.
Hos oss prioriteras du. Varje förfrågan hanteras med största omsorg, för vi förstår vikten av att lyssna på våra kunder.
Vänta inte längre – ta steget och kontakta oss idag. 

Använd formuläret nedan eller ring oss direkt. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och hjälpa din fastighet nå dess fulla potential. Låt oss tillsammans skapa framgångsrika lösningar

KOM I KONTAKT MED OSS

SJÖSTADSKAJEN 1
178 51 EKERÖ

08-410 400 14

info@sveafastighetsforvaltning.se

Benny fastighetsförvaltning
BENNY JOHANSSON
VD / PROJEKTLEDARE

070 875 69 70

benny@sveafastighetsforvaltning.se

UC kredit Guld

LYCKAT!

Du kan nu stänga detta fönster

Offertförfrågan

Välkommen till Svea fastighetsförvaltning! Vi erbjuder en användarvänlig och optimerad lösning för offertförfrågan inom fastighetsförvaltning för både föreningar och företag.
Genom att fylla i vårt formulär kan du snabbt och smidigt begära en offert anpassad efter dina specifika behov.

Vår erfarna personal kommer att behandla din offertförfrågan noggrant och ge dig en konkurrenskraftig offert inom kort tid.
Tveka inte att skicka en offertförfrågan och ta det första steget mot att få en skräddarsydd lösning för din fastighet. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner inom fastighetsförvaltning.

Felanmälan

Vid akuta ärenden är du välkommen att kontakta jouren. Ett ärende är akut om det innebär risk för skada på egendom eller person. Om felet inte är akut och kan hanteras som felanmälan rekommenderar vi att ni kontaktar felanmälan vardagar 07-16. Observera att ärenden på jourtid debiteras extra.

Vill du anmäla att något är trasigt eller ur funktion i allmänna utrymmen? Ring oss vardagar mellan 08-16. Är du bostadsrättsinnehavare kan du också anlita oss för att arbeten i din lägenhet men då debiteras du och inte din förening/hyresvärd.

Felanmälan vardagar: 08:00 – 16:00

08 – 410 409 15

Jourtelefon alla dagar 16:00-08:00

08 – 400 209 84