...

Optimera din BRFs ekonomi och sammanhållning​

Att förstå kundens unika behov och önskemål, med den informationen så kan vi skapa det som denne eftersträvar. Vi blandar funktion med estetik och utför lösningar som grundar sig på kundens kravbild. Tillsammans tar vi fram en lösning som passar er.

Alexander Pishkoohani från VL Fastighetsutveckling visar hur denna metod inte bara är trendig utan också ett strategiskt sätt att öka föreningens intäkter genom att välkomna nya medlemmar.

Innehållsförteckning

Lokalkonvertering Stockholm

Fördelar med Lokalkonvertering

Ekonomisk kraftkälla i bostadsrättsföreningar

I takt med att den ekonomiska situationen blir alltmer utmanande, med stigande räntor och en osäker fastighetsmarknad, har lokalkonvertering framträtt som en värdefull strategi för bostadsrättsföreningar att förbättra sin ekonomiska hållbarhet. 

Alexander Pishkoohani, medgrundare av VL Fastighetsutveckling, lyfter fram att den ökande efterfrågan på bostäder, kombinerat med föreningars ofta outnyttjade lokaler, erbjuder en unik möjlighet att omvandla dessa ytor till bostäder och därigenom dra nytta av ytterligare medlemsavgifter. 

Detta tillvägagångssätt minskar inte bara den genomsnittliga skuldsättningsgraden per kvadratmeter, ett allt viktigare mått i dagens ekonomiska klimat, utan bidrar även till att stärka föreningens ekonomi på lång sikt.

Förvandling av tomma ytor till gemenskapens hjärta

Genom att utnyttja oanvända eller felanvända lokaler, som tidigare kanske huserade stängda butiker eller kontor, kan föreningar skapa attraktiva bostadsytor som lockar nya medlemmar. 

Denna ökning av medlemsbasen leder inte bara till fler avgiftsintäkter utan bidrar även till en ökad sammanhållning och dynamik inom föreningen. 

Dessutom möjliggör lokalkonvertering för föreningar att undvika ekonomiska åtgärder som att höja avgifterna, vilket kan vara en tung börda för befintliga medlemmar.

5 minuter med Johanna - Att omvandla lokaler till bostäder

Avsnittet handlar om uppdraget Boverket har fått av regeringen, om hur vi kan omvandla lokaler till bostäder.

Klipp taget från Riksbyggens Youtube kanal.

Avslutande tankar

Vårt helhetsgrepp på lokalkonverteringsprojekt, från initial besiktning till den färdiga bostaden, avlastar bostadsrättsföreningarnas styrelser och gör processen smidig och hanterbar.
Detta tillvägagångssätt säkerställer att projekt genomförs effektivt och med hög kvalitet, vilket ytterligare stärker föreningens ekonomi och gemenskap.

Lokalkonvertering är således inte bara en lösning på nuvarande ekonomiska utmaningar utan även en investering i föreningens framtida välbefinnande och sammanhållning.

Artikel inspirerad av VL Fastighetsutveckling.

Johan Alkemyr – Gästbloggare och CEO på UnityWebb

Relaterade Artiklar

relining

Relining för Fastigheter: Framtidens metod

Relining är framtidens lösning för fastighetsförvaltning Effektiv rörrenovering utan brytning Vad är relining? Relining representerar en banbrytande metod i fastighetsförvaltningen, speciellt när det gäller rörrenovering. I stället för det traditionella och ofta störande

Läs Mer »
Ekonomisk förvaltning

Ekonomisk förvaltning i din bostadsrättsförening

Förståelse för ekonomisk förvaltning i bostadsrättsföreningar Varför det är viktigt Ekonomisk förvaltning är en vital del i styrelsearbetet för en bostadsrättsförening. Oavsett om du nyligen blivit ordförande eller är en långvarig medlem av

Läs Mer »

Vill du veta mer?

UC kredit Guld

SVEA FASTIGHETSFÖRVALTNING INGÅR I SAMMA KONCERN

Sjöstadskajen 1, 178 51 - EKERÖ

08 410 400 14 / 070 875 69 70

info@sveafastighetsforvaltning.se

LYCKAT!

Du kan nu stänga detta fönster

Offertförfrågan

Välkommen till Svea fastighetsförvaltning! Vi erbjuder en användarvänlig och optimerad lösning för offertförfrågan inom fastighetsförvaltning för både föreningar och företag.
Genom att fylla i vårt formulär kan du snabbt och smidigt begära en offert anpassad efter dina specifika behov.

Vår erfarna personal kommer att behandla din offertförfrågan noggrant och ge dig en konkurrenskraftig offert inom kort tid.
Tveka inte att skicka en offertförfrågan och ta det första steget mot att få en skräddarsydd lösning för din fastighet. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner inom fastighetsförvaltning.

Felanmälan

Vid akuta ärenden är du välkommen att kontakta jouren. Ett ärende är akut om det innebär risk för skada på egendom eller person. Om felet inte är akut och kan hanteras som felanmälan rekommenderar vi att ni kontaktar felanmälan vardagar 07-16. Observera att ärenden på jourtid debiteras extra.

Vill du anmäla att något är trasigt eller ur funktion i allmänna utrymmen? Ring oss vardagar mellan 08-16. Är du bostadsrättsinnehavare kan du också anlita oss för att arbeten i din lägenhet men då debiteras du och inte din förening/hyresvärd.

Felanmälan vardagar: 08:00 – 16:00

08 – 410 409 15

Jourtelefon alla dagar 16:00-08:00

08 – 400 209 84