...

Arkiv

Lär dig mer om allt du behöver veta om ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning och juridik för din bostadsrättsförening i våra artiklar som vi samlat i Arkivet.
tak och fasadarbeten med rep
Bygg och Renovering
Johan Alkemyr

Tak och fasad arbete med rep

Förenkla ditt tak- och fasadarbeten med rep – BRF Tak- och fasadarbeten är viktiga för att hålla fastigheter i gott skick och bevara deras värde.

Läs mer »
Ekonomisk återhämtning fastighetsvörvaltning
Fastighetsmarknaden i Stockholm
Benny Johansson

Återhämtning på Bostadsmarknaden i Stockholm

Återhämtning på bostadsmarknaden under 2024 I köp- och säljförhållanden Enligt den senaste Mäklarpanelen från Fastighetsbyrån, som är Sveriges största mäklarföretag, visar bostadsmarknaden tecken på återhämtning. 

Läs mer »
Statuskontroller brf stockholm
Fastighetsskötsel och Underhåll
Benny Johansson

Stockholm BRF Underhåll: Skötselstrategi

Proaktivt underhåll med statuskontroller Med Svea Fastighetsförvaltnings statuskontroller får föreningar överblick över fastighetens skick, vilket möjliggör tidiga åtgärder för att undvika stora skador. Innehållsförteckning Fördelarna

Läs mer »
störningar i brf
Bostadsmiljö och Samlevnad
Benny Johansson

Lösningar på Boendestörningar

Hantera störningar i föreningen I en bostadsrättsförening bor olika människor och ibland klagar grannar på varandra. Vi kommer gå igenom några av de vanligaste störningarna

Läs mer »
Lokalkonvertering Stockholm
Bostadsutveckling och Renovering
Johan Alkemyr

Lokalkonvertering Stockholm

Optimera din BRFs ekonomi och sammanhållning​ Att förstå kundens unika behov och önskemål, med den informationen så kan vi skapa det som denne eftersträvar. Vi

Läs mer »
Lagändring bostadsrätt 2023
Bostadsrättsjuridik och Renoveringsguid
Johan Alkemyr

Lagändringar om ombyggnation

Lagändringar i lägenhet Den 1 januari 2023 ändras bostadsrättslagen kring renoveringar, åtgärder och förändringar. Du som sitter i en bostadsrättsförenings styrelse måste känna till vad

Läs mer »
Grundstenarna i Ekonomisk Förvaltning: En Guide
Ekonomisk förvaltning och rådgivning
Benny Johansson

Grundstenarna i Ekonomisk Förvaltning: En Guide

Vad ingår i ekonomisk förvaltning? Ekonomisk förvaltning omfattar ett brett spektrum av tjänster och uppgifter som är avgörande för en fastighetsförenings långsiktiga framgång och stabilitet.

Läs mer »
Ekonomisk förvaltning
Ekonomisk förvaltning och rådgivning
Johan Alkemyr

Ekonomisk förvaltning i din bostadsrättsförening

Förståelse för ekonomisk förvaltning i bostadsrättsföreningar Varför det är viktigt Ekonomisk förvaltning är en vital del i styrelsearbetet för en bostadsrättsförening. Oavsett om du nyligen

Läs mer »
relining
Hållbart Fastighetsunderhåll
Benny Johansson

Relining för Fastigheter: Framtidens metod

Relining är framtidens lösning för fastighetsförvaltning Effektiv rörrenovering utan brytning Vad är relining? Relining representerar en banbrytande metod i fastighetsförvaltningen, speciellt när det gäller rörrenovering.

Läs mer »

Vill du veta mer?

UC kredit Guld

SVEA FASTIGHETSFÖRVALTNING INGÅR I SAMMA KONCERN

Sjöstadskajen 1, 178 51 - EKERÖ

08 410 400 14 / 070 875 69 70

info@sveafastighetsforvaltning.se

LYCKAT!

Du kan nu stänga detta fönster

Offertförfrågan

Välkommen till Svea fastighetsförvaltning! Vi erbjuder en användarvänlig och optimerad lösning för offertförfrågan inom fastighetsförvaltning för både föreningar och företag.
Genom att fylla i vårt formulär kan du snabbt och smidigt begära en offert anpassad efter dina specifika behov.

Vår erfarna personal kommer att behandla din offertförfrågan noggrant och ge dig en konkurrenskraftig offert inom kort tid.
Tveka inte att skicka en offertförfrågan och ta det första steget mot att få en skräddarsydd lösning för din fastighet. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner inom fastighetsförvaltning.

Felanmälan

Vid akuta ärenden är du välkommen att kontakta jouren. Ett ärende är akut om det innebär risk för skada på egendom eller person. Om felet inte är akut och kan hanteras som felanmälan rekommenderar vi att ni kontaktar felanmälan vardagar 07-16. Observera att ärenden på jourtid debiteras extra.

Vill du anmäla att något är trasigt eller ur funktion i allmänna utrymmen? Ring oss vardagar mellan 08-16. Är du bostadsrättsinnehavare kan du också anlita oss för att arbeten i din lägenhet men då debiteras du och inte din förening/hyresvärd.

Felanmälan vardagar: 08:00 – 16:00

08 – 410 409 15

Jourtelefon alla dagar 16:00-08:00

08 – 400 209 84