...

Vi ansvarar för din tekniska förvaltning i Stockholm

Svea Fastighetsförvaltning är en välrenommerad fastighetsförvaltare med lång erfarenhet av teknisk förvaltning i Stockholmsområdet. 

Vi erbjuder även ekonomisk förvaltning, underhåll, relining, stambyte, energiutredning och mycket mer för alla fastighetsägare och bostadsrättsföreningar (BRF).

Administrativa uppgifter

Det finns också en hel del viktiga administrativa uppgifter inom teknisk förvaltning, såsom att beställa obligatoriska besiktningar. Ännu ett område är försäkringar – pågående försäkringsärenden behöver följas upp och försäkringar behöver bevakas så att de stämmer med det faktiska behovet. I en bostadsrättsförening ingår även dessa uppgifter i styrelsens ansvar.

Tekniskt förvaltning Svea fastighetsförvaltning

Med oss som samarbetspartner får ni:

En kundansvarig förvaltare

En planering som funkar

Med oss som samarbetspartner inom teknisk förvaltning får ni en kundansvarig förvaltare som följer upp gällande underhållsplan och håller koll på myndighetskrav. Förvaltaren håller en löpande dialog med er och era samarbetspartner genom att delta på styrelsemöten och på möten med entreprenadföretag. 

Vi representerar er

En del av förvaltningsuppdraget är att varje år göra en statusbesiktning av fastigheten, som inkluderar såväl fasad och tak som installationer och säkerhet.

Genom att förvaltaren representerar er vid upphandling av entreprenader får ni tillgång till branschkunskap och teknisk kompetens för drift och underhåll. Detsamma gäller vid skade- och försäkringsärenden, då förvaltaren kan utreda, ta rätt kontakter och driva ärenden framåt.

Vill du veta mer?

UC kredit Guld

SVEA FASTIGHETSFÖRVALTNING INGÅR I SAMMA KONCERN

Sjöstadskajen 1, 178 51 - EKERÖ

08 410 400 14 / 070 875 69 70

info@sveafastighetsforvaltning.se

LYCKAT!

Du kan nu stänga detta fönster

Offertförfrågan

Välkommen till Svea fastighetsförvaltning! Vi erbjuder en användarvänlig och optimerad lösning för offertförfrågan inom fastighetsförvaltning för både föreningar och företag.
Genom att fylla i vårt formulär kan du snabbt och smidigt begära en offert anpassad efter dina specifika behov.

Vår erfarna personal kommer att behandla din offertförfrågan noggrant och ge dig en konkurrenskraftig offert inom kort tid.
Tveka inte att skicka en offertförfrågan och ta det första steget mot att få en skräddarsydd lösning för din fastighet. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner inom fastighetsförvaltning.

Felanmälan

Vid akuta ärenden är du välkommen att kontakta jouren. Ett ärende är akut om det innebär risk för skada på egendom eller person. Om felet inte är akut och kan hanteras som felanmälan rekommenderar vi att ni kontaktar felanmälan vardagar 07-16. Observera att ärenden på jourtid debiteras extra.

Vill du anmäla att något är trasigt eller ur funktion i allmänna utrymmen? Ring oss vardagar mellan 08-16. Är du bostadsrättsinnehavare kan du också anlita oss för att arbeten i din lägenhet men då debiteras du och inte din förening/hyresvärd.

Felanmälan vardagar: 08:00 – 16:00

08 – 410 409 15

Jourtelefon alla dagar 16:00-08:00

08 – 400 209 84