...

Underhållsplan för bostadsrättföreningar i Stockholm

En underhållsplan till din bostadsrättsförening i Stockholm ger dig kontroll över både kostnader och vilka nödvändiga renoveringsbehov som ni har i er brf. 

För att få en större kontroll över ert underhåll för era bostäder, behöver ni göra regelbundna mätningar. Det kan vi på Svea Fastighetsförvaltning.

Vår metod

Vi gör underhållsplaner för alla typer av fastigheter. Vi besiktar fastigheten noggrant och bedömer skicket på både byggnad och installationer. Utifrån det kan vi bedöma underhållsbehovet för de närmaste 10–20 åren.

Spara pengar

Underhållsplanen gör det möjligt för er att år för år överblicka åtgärder och kostnader. Därför blir den ett värdefullt verktyg och underlag för budgetering och avgiftsbeslut.

I vår underhållsplan får ni:

En sammanställning av det långsiktiga underhållsbehovet för fastighetens utrymmen och installationer av el, vatten och avlopp samt ventilation.

En tydlig checklista över vad som ska göras, när det ska ske och hur mycket som behöver budgeteras för investeringar.

En tydlig bild av sambandet mellan underhållsbehov och investeringsbehovet år för år.

Det betalar sig självt

Framförhållningen gör det lättare att ta hand om era fastigheter på ett bra sätt och minskar risken för dyra och obehagliga överraskningar. Ekonomin blir stabil, ni får kontroll över kostnaderna och får lättare att motivera och anpassa intäkterna inför större åtgärder.

Kostnaden för att ta fram den uppvägs av att ni kan spara pengar på att samordna insatser och undvika akuta åtgärder. Det gör att planen i praktiken ofta betalar sig själv.

Vill du veta mer?

UC kredit Guld

SVEA FASTIGHETSFÖRVALTNING INGÅR I SAMMA KONCERN

Sjöstadskajen 1, 178 51 - EKERÖ

08 410 400 14 / 070 875 69 70

info@sveafastighetsforvaltning.se

LYCKAT!

Du kan nu stänga detta fönster

Offertförfrågan

Välkommen till Svea fastighetsförvaltning! Vi erbjuder en användarvänlig och optimerad lösning för offertförfrågan inom fastighetsförvaltning för både föreningar och företag.
Genom att fylla i vårt formulär kan du snabbt och smidigt begära en offert anpassad efter dina specifika behov.

Vår erfarna personal kommer att behandla din offertförfrågan noggrant och ge dig en konkurrenskraftig offert inom kort tid.
Tveka inte att skicka en offertförfrågan och ta det första steget mot att få en skräddarsydd lösning för din fastighet. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner inom fastighetsförvaltning.

Felanmälan

Vid akuta ärenden är du välkommen att kontakta jouren. Ett ärende är akut om det innebär risk för skada på egendom eller person. Om felet inte är akut och kan hanteras som felanmälan rekommenderar vi att ni kontaktar felanmälan vardagar 07-16. Observera att ärenden på jourtid debiteras extra.

Vill du anmäla att något är trasigt eller ur funktion i allmänna utrymmen? Ring oss vardagar mellan 08-16. Är du bostadsrättsinnehavare kan du också anlita oss för att arbeten i din lägenhet men då debiteras du och inte din förening/hyresvärd.

Felanmälan vardagar: 08:00 – 16:00

08 – 410 409 15

Jourtelefon alla dagar 16:00-08:00

08 – 400 209 84