...

Byggledning i Stockholm

Svea Fastighetsförvaltning arbetar med byggledning för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Stockholm. Med 30 år erfarenhet i byggbranschen har vi erfarenhet och kunskap inom hela bygg- och installationsområdet. Vi har framgångsrikt lett olika bygg- och renoveringsprojekt för fastighetsbolag och bostadsrätter.

Byggledning i branchen

Vi har lång erfarenhet av byggledning och projektledning. Vi samordnar och leder både stora och små fastighetsprojekt åt såväl bostadsrättsföreningar som stora fastighetsägare – allt ifrån enklare utredningar till stambyten, totalrenovering och omfattande ombyggnationer. 

byggledning svea fastighetsförvaltning

Vår byggledningskompetens täcker samtliga fastighetsområden

BYGG

VÄRME

SANITET

ENERGI

Förstudie ger kunskap

Med vår expertis inom byggledning förstår vi värdet av en noggrann förstudie. Den hjälper till att skaffa mer information och bedöma det faktiska behovet. Vi kan exempelvis besikta status på fasader eller fönster, kartlägga luftflöden i en fastighet eller filma avloppssystem för att avgöra om relining, fodring av gamla rör, är det optimala valet.

Denna kunskap är avgörande för den fortsatta planeringen och upphandlingen av entreprenörer, skapar underlag för tekniska vägval och minskar risken för oväntade kostnader genom hela projektets livscykel

Rätt kontakter för projektering

Vissa åtgärder kräver mer noggranna beräkningar och ritningar – en mer detaljerad plan. Vi sätter ihop det team som behövs – om så behövs plockar vi experter både från bygg- vvs- och energiområdet. Vi håller ihop projekteringen och ser till att de gör rätt saker och håller överenskomna tider.

Bra anbud kräver rätt underlag

En noggrann och korrekt anbudsförfrågan är en förutsättning för att få bra och rättvisande anbud. Bristfällig eller otydlig information innebär stor risk för överraskningar och dyra ändringar och tillägg. I den här fasen bidrar vi med upphandlingsstöd: Vi utformar förfrågningsunderlaget, tipsar om och kontaktar entreprenörer vi vet är lämpliga samt utvärderar och sammanställer anbuden inför beslut och beställning. Vår branschkunskap gör att vi kan bedöma och jämföra olika förslag och urskilja kompetenta entreprenörer.

Vi ansvarar för byggledning ända in i mål

Som byggledare är vårt uppdrag att få arbetet att flyta på för samtliga parter, hålla tidplanen och undvika onödiga hinder. Vi planerar och förbereder i nära samarbete med entreprenören. Vi ansvarar för byggmöten, kontrollerar dokumentation samt håller koll på ändringar och tillägg (ÄTA).

Genom att uppmärksamma risker och förebygga problem sparar vi både tid och pengar.

Vill du veta mer?

UC kredit Guld

SVEA FASTIGHETSFÖRVALTNING INGÅR I SAMMA KONCERN

Sjöstadskajen 1, 178 51 - EKERÖ

08 410 400 14 / 070 875 69 70

info@sveafastighetsforvaltning.se

LYCKAT!

Du kan nu stänga detta fönster

Offertförfrågan

Välkommen till Svea fastighetsförvaltning! Vi erbjuder en användarvänlig och optimerad lösning för offertförfrågan inom fastighetsförvaltning för både föreningar och företag.
Genom att fylla i vårt formulär kan du snabbt och smidigt begära en offert anpassad efter dina specifika behov.

Vår erfarna personal kommer att behandla din offertförfrågan noggrant och ge dig en konkurrenskraftig offert inom kort tid.
Tveka inte att skicka en offertförfrågan och ta det första steget mot att få en skräddarsydd lösning för din fastighet. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner inom fastighetsförvaltning.

Felanmälan

Vid akuta ärenden är du välkommen att kontakta jouren. Ett ärende är akut om det innebär risk för skada på egendom eller person. Om felet inte är akut och kan hanteras som felanmälan rekommenderar vi att ni kontaktar felanmälan vardagar 07-16. Observera att ärenden på jourtid debiteras extra.

Vill du anmäla att något är trasigt eller ur funktion i allmänna utrymmen? Ring oss vardagar mellan 08-16. Är du bostadsrättsinnehavare kan du också anlita oss för att arbeten i din lägenhet men då debiteras du och inte din förening/hyresvärd.

Felanmälan vardagar: 08:00 – 16:00

08 – 410 409 15

Jourtelefon alla dagar 16:00-08:00

08 – 400 209 84