...

Grundläggande energianalys i Stockholm

Vi gör energiutredningar i Stockholm.
En energiutredning delar upp energianvändningen i två delar, en tillförd och en bortförd.
Sen ger vi dig en bedömning av förbättringspotentialen för ert företag eller förening. Efter besöket får du en rapport med vår analys och förslag på förbättringar för ökad komfort, förbättrat underhåll och sänkta värmekostnader.

Hur går det till?

När du beställt en energiutredning av oss kommer vi att gå igenom fastigheten, kartlägga, analysera och granska hela värmesystemets struktur. Genom att inspektera systemet direkt på plats i fjärrvärmecentralen kommer vi att bedöma vilka faktorer i fastigheten som påverkar energiförbrukningen. Efter detta kommer ni att få förslag från oss på åtgärder.

Önskar du en Energideklaration?​

Enligt lag ska fastigheter i Sverige göra en energideklaration av en certifierad energiexpert. 

Är deklarationen äldre än 10 år så är den inte längre aktuell. Energideklarationen visar hur mycket energi som används till värme, el, varmvatten samt komfortkyla och fastigheten tilldelas en energiklass mellan A och G.

Energiutredningar Svea fastighetsförvaltning

Vi kan ta fram konkreta åtgärdsförslag för drift och förvaltning till er förening och era fastigheter.

Vi kan jämföra olika effektiviseringsåtgärder för att skapa en långsiktig handlingsplan, där olika åtgärder görs successivt, i takt med att något behöver förnyas eller att andra förändringar sker.

Energiutredningar: Optimera ditt energival

När en ombyggnad planeras är det idealiskt att genomföra energiutredningar för att se över möjligheterna att effektivisera ventilation och uppvärmning. Kanske behöver värmekällan bytas ut? Med vår utredning inom energiutredning för fastigheter kan vi hjälpa er att presentera och jämföra olika alternativ, men också att projektera nya installationer för bergvärme, fjärrvärme och energiåtervinning

Vill du veta mer?

UC kredit Guld

SVEA FASTIGHETSFÖRVALTNING INGÅR I SAMMA KONCERN

Sjöstadskajen 1, 178 51 - EKERÖ

08 410 400 14 / 070 875 69 70

info@sveafastighetsforvaltning.se

LYCKAT!

Du kan nu stänga detta fönster

Offertförfrågan

Välkommen till Svea fastighetsförvaltning! Vi erbjuder en användarvänlig och optimerad lösning för offertförfrågan inom fastighetsförvaltning för både föreningar och företag.
Genom att fylla i vårt formulär kan du snabbt och smidigt begära en offert anpassad efter dina specifika behov.

Vår erfarna personal kommer att behandla din offertförfrågan noggrant och ge dig en konkurrenskraftig offert inom kort tid.
Tveka inte att skicka en offertförfrågan och ta det första steget mot att få en skräddarsydd lösning för din fastighet. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner inom fastighetsförvaltning.

Felanmälan

Vid akuta ärenden är du välkommen att kontakta jouren. Ett ärende är akut om det innebär risk för skada på egendom eller person. Om felet inte är akut och kan hanteras som felanmälan rekommenderar vi att ni kontaktar felanmälan vardagar 07-16. Observera att ärenden på jourtid debiteras extra.

Vill du anmäla att något är trasigt eller ur funktion i allmänna utrymmen? Ring oss vardagar mellan 08-16. Är du bostadsrättsinnehavare kan du också anlita oss för att arbeten i din lägenhet men då debiteras du och inte din förening/hyresvärd.

Felanmälan vardagar: 08:00 – 16:00

08 – 410 409 15

Jourtelefon alla dagar 16:00-08:00

08 – 400 209 84