...

Ekonomisk förvaltning i Stockholm

Vi erbjuder tjänster inom ekonomisk redovisning. 

Vi underhåller, utvecklar och säkerställer fastighetens ekonomi långsiktigt, och att upprätta årsredovisning och budget.
Att sköta bokföring, betala leverantörsfakturor, hantera lägenhetsförteckning, och sköta hyres- och avgiftsavisering.

Castor Förvaltnings AB har sin bas i Sundsvall och har mångårig erfarenhet inom hela förvaltningsprocessen för bostadsrättsföreningar. Mer platsbundna tjänster, såsom fastighetsskötsel och teknisk förvaltning, finns i den egna regionen, men inom ekonomisk förvaltning har de kunder över hela Sverige.

Samarbetet mellan Castor och Svea innebär att den tekniska och ekonomiska förvaltningen integreras. Det ger helhetsperspektiv och bästa möjliga överblick – en perfekt grund för en välfungerande och kostnadseffektiv långsiktig förvaltning. Ett exempel på det är att underhållsplaneringen då hålls aktuell i den ekonomiska förvaltningen.

 

Castor kan sköta hela eller delar av de löpande ekonomiarbetet, som tex

Hyreshantering

Leverantörsfakturor

Löner

Betalningar

De sköter ofta löpande bokföring med budget och uppföljning samt hjälp med inkomst- och momsdeklarationer, bokslut och årsredovisningar. Vid överlåtelser kan ni få hjälp hela vägen med mäklarkontakt, registrering och kontraktshantering.

Experter inom ekonomisk förvaltning och fastighetsjuridik

Inom ramen för ekonomisk förvaltning stöter man ofta på juridiska frågor och utmaningar, särskilt när det gäller avtal, hyresrätter och ägarrelationer. Vi samarbetar nära med juridiska experter för att ge bästa möjliga rådgivning. En inledande konsultation sker alltid utan kostnad. För de mest frekventa frågeställningarna har vi utvecklat färdiga koncept, vilket innebär snabb, specialiserad och effektiv hjälp till ett förmånligt pris, säkerställande att alla ekonomiska och juridiska aspekter av din fastighet hanteras med precision och expertis.

Vill du veta mer?

UC kredit Guld

SVEA FASTIGHETSFÖRVALTNING INGÅR I SAMMA KONCERN

Sjöstadskajen 1, 178 51 - EKERÖ

08 410 400 14 / 070 875 69 70

info@sveafastighetsforvaltning.se

LYCKAT!

Du kan nu stänga detta fönster

Offertförfrågan

Välkommen till Svea fastighetsförvaltning! Vi erbjuder en användarvänlig och optimerad lösning för offertförfrågan inom fastighetsförvaltning för både föreningar och företag.
Genom att fylla i vårt formulär kan du snabbt och smidigt begära en offert anpassad efter dina specifika behov.

Vår erfarna personal kommer att behandla din offertförfrågan noggrant och ge dig en konkurrenskraftig offert inom kort tid.
Tveka inte att skicka en offertförfrågan och ta det första steget mot att få en skräddarsydd lösning för din fastighet. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner inom fastighetsförvaltning.

Felanmälan

Vid akuta ärenden är du välkommen att kontakta jouren. Ett ärende är akut om det innebär risk för skada på egendom eller person. Om felet inte är akut och kan hanteras som felanmälan rekommenderar vi att ni kontaktar felanmälan vardagar 07-16. Observera att ärenden på jourtid debiteras extra.

Vill du anmäla att något är trasigt eller ur funktion i allmänna utrymmen? Ring oss vardagar mellan 08-16. Är du bostadsrättsinnehavare kan du också anlita oss för att arbeten i din lägenhet men då debiteras du och inte din förening/hyresvärd.

Felanmälan vardagar: 08:00 – 16:00

08 – 410 409 15

Jourtelefon alla dagar 16:00-08:00

08 – 400 209 84