...

SVEA FASTIGHETSFÖRVALTNING

Jag som driver Svea Fastighetsförvaltning heter Benny Johansson och har över 30 års erfarenhet från byggbranschen.

Med en teknisk bakgrund inom VVS-området har jag under mitt yrkesliv breddat och fördjupat mina kunskaper inom hela bygg- och installationsområdet.

Benny fastighetsförvaltning

Expertis inom fastighetsförvaltning och skötsel

Utöver det har jag vidgat min kompetens inom projektledning, ledarskap, ekonomi och juridik, både genom kurser och utbildning och genom praktisk erfarenhet inom såväl fastighetsförvaltning, företagsledning och projektledningsuppdrag.

Svea Fastighetsförvaltning, som jag driver sedan 2022, erbjuder en rad olika tjänster inom byggprojektledning och löpande fastighetsförvaltning. Vår bas finns i Ekerö, Stockholm, och vi finns därmed nära såväl Stockholms innerstad som övriga Mälardalen. Bland våra kunder finns bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och andra ägare av både privata och kommersiella fastigheter.
 
Uppdragens storlek och inriktning varierar: från mindre, riktade utredningar till samordning och projektledning av omfattande renoverings- och byggprojekt.

GODA SAMARBETEN BREDDAR VÅRT ERBJUDANDE

Då många projekt kräver en bred projektorganisation med många olika kompetenser, månar vi om goda relationer och ett stort branschnätverk.
 
Som oberoende konsultföretag väljer vi de samarbetspartner som har bäst kvalifikationer för uppgiften och som bidrar till välfungerande, effektiva samarbeten med hög kvalitet. På så sätt skapar vi mervärde och trygghet för dig som kund.

Med en teknisk bakgrund inom VVS-området har jag under mitt yrkesliv breddat och fördjupat mina tekniska kunskaper inom bygg- och installationsområdet.

Vill du veta mer?

UC kredit Guld

SVEA FASTIGHETSFÖRVALTNING INGÅR I SAMMA KONCERN

Sjöstadskajen 1, 178 51 - EKERÖ

08 410 400 14 / 070 875 69 70

info@sveafastighetsforvaltning.se

LYCKAT!

Du kan nu stänga detta fönster

Offertförfrågan

Välkommen till Svea fastighetsförvaltning! Vi erbjuder en användarvänlig och optimerad lösning för offertförfrågan inom fastighetsförvaltning för både föreningar och företag.
Genom att fylla i vårt formulär kan du snabbt och smidigt begära en offert anpassad efter dina specifika behov.

Vår erfarna personal kommer att behandla din offertförfrågan noggrant och ge dig en konkurrenskraftig offert inom kort tid.
Tveka inte att skicka en offertförfrågan och ta det första steget mot att få en skräddarsydd lösning för din fastighet. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner inom fastighetsförvaltning.

Felanmälan

Vid akuta ärenden är du välkommen att kontakta jouren. Ett ärende är akut om det innebär risk för skada på egendom eller person. Om felet inte är akut och kan hanteras som felanmälan rekommenderar vi att ni kontaktar felanmälan vardagar 07-16. Observera att ärenden på jourtid debiteras extra.

Vill du anmäla att något är trasigt eller ur funktion i allmänna utrymmen? Ring oss vardagar mellan 08-16. Är du bostadsrättsinnehavare kan du också anlita oss för att arbeten i din lägenhet men då debiteras du och inte din förening/hyresvärd.

Felanmälan vardagar: 08:00 – 16:00

08 – 410 409 15

Jourtelefon alla dagar 16:00-08:00

08 – 400 209 84