...

Vi ansvarar för ditt stambyte i Stockholm

Svea Fastighetsförvaltning har 30 års erfarenhet med stambyte och VVS entreprenad innebär att vi kan hjälpa dig snabbt och effektivt.

Trots modern teknologi så är ett stambyte är ett stort men nödvändigt ingrepp som alla fastigheter förr eller senare ska göra, men med oss vid din sida så är det inte så allvarligt längre.

Ibland går det att bo kvar i lägenheten under bytet, även om man måste inrätta temporära toaletter och duschar under arbetet.

Ekonomiskt smart

Ibland är det både möjligt och ekonomiskt smart att förlänga ledningarnas livslängd genom relining, att rengöra och fodra rören på insidan. Men så småningom är tiden inne att byta ut dem helt.

 

Stambyte är ett stort ingrepp

Att byta stammar är förstås ett ganska besvärligt och dyrt projekt. Alla golv måste brytas upp för att kunna byta ut alla rör. När de är bytta ska golv och badrum återställas. Ingreppen syns, hörs och påverkar därmed både för hyresgäster och andra verksamheter i huset. En framgångsfaktor är att kunna begränsa tiden och få det hela att rulla på – så smidigt som möjligt.

Planering och kommunikation för stor skillnad

Vi har haft förmånen att få hjälpa till med många stambyten och kan hjälpa er att hitta bästa sättet för just er fastighet. Det som gör ett stambyte speciellt är att hela huset påverkas samtidigt. Därför gäller det att planera – att välja metod, handla upp erfarna och kunniga projektörer och entreprenörer – och att hålla löpande kontakt med dem. Men det handlar också om att kommunicera – att de som bor och verkar i huset vet vad som är på gång och när de kommer att påverkas mest, och att i god tid ta kontakt med myndigheter och följa upp sådana ärenden.

Vi är spindeln i nätet

Vi finns med som projektledare igenom hela processen till genomförd slutbesiktning. Som spindlar i ledningsnätet, alltså.

Vi planerar och samordnar

Den byggtekniska processen: från förstudie till projektering, upphandling och genomförande

Den logistik och kommunikation med hyresgäster, verksamheter och myndigheter, som säkerställer att projektet flyter på och håller tidsplanerna.

Vill du veta mer?

UC kredit Guld

SVEA FASTIGHETSFÖRVALTNING INGÅR I SAMMA KONCERN

Sjöstadskajen 1, 178 51 - EKERÖ

08 410 400 14 / 070 875 69 70

info@sveafastighetsforvaltning.se

LYCKAT!

Du kan nu stänga detta fönster

Offertförfrågan

Välkommen till Svea fastighetsförvaltning! Vi erbjuder en användarvänlig och optimerad lösning för offertförfrågan inom fastighetsförvaltning för både föreningar och företag.
Genom att fylla i vårt formulär kan du snabbt och smidigt begära en offert anpassad efter dina specifika behov.

Vår erfarna personal kommer att behandla din offertförfrågan noggrant och ge dig en konkurrenskraftig offert inom kort tid.
Tveka inte att skicka en offertförfrågan och ta det första steget mot att få en skräddarsydd lösning för din fastighet. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner inom fastighetsförvaltning.

Felanmälan

Vid akuta ärenden är du välkommen att kontakta jouren. Ett ärende är akut om det innebär risk för skada på egendom eller person. Om felet inte är akut och kan hanteras som felanmälan rekommenderar vi att ni kontaktar felanmälan vardagar 07-16. Observera att ärenden på jourtid debiteras extra.

Vill du anmäla att något är trasigt eller ur funktion i allmänna utrymmen? Ring oss vardagar mellan 08-16. Är du bostadsrättsinnehavare kan du också anlita oss för att arbeten i din lägenhet men då debiteras du och inte din förening/hyresvärd.

Felanmälan vardagar: 08:00 – 16:00

08 – 410 409 15

Jourtelefon alla dagar 16:00-08:00

08 – 400 209 84